TOP VRAGEN

Terug naar Help index

Welke alternatieve betalingsmogelijkheden zijn beschikbaar?

Er zijn verschillende alternatieve betalingsmethoden beschikbaar als u een Premium lidmaatschap wilt kopen en een online betaling met een creditcard geen optie voor u is.

Stuur een cheque of money order naar:

Various, Inc.
Attn: Billing Dept.
910 E. Hamilton Ave., Sixth Floor,
Campbell, CA 95008, USA

Deze cheque of money order dient uitgedrukt te zijn in Amerikaanse dollars, en dient te worden uitgemaakt aan Various Inc. Bewaar het betaalbewijs voor toekomstige referentie.

Om vertragingen bij de verwerking te voorkomen, zorg ervoor dat de volgende gegevens duidelijk worden vermeld bij de door u gewenste betalingsmethode:

  • Uw gebruikersnaam
  • De naam van de website waarvoor u een premium lidmaatschap zou willen kopen
  • Het type en de lengte van het lidmaatschap dat u wilt kopen
  • Het e-mailadres waarmee u uw account registreerde

U kunt er tevens voor kiezen uw creditcardgegevens per fax of per reguliere post toe te sturen. Druk de creditcardpagina af en vul deze in. De eigenaar van de kaart dient onderaan de pagina te tekenen om ons te autoriseren kosten in rekening te brengen op de kaart. Stuur de ingevulde pagina naar het adres hierboven of fax het naar. Uw creditcard zal binnen 72 uur worden gefactureerd en uw premium-status zal direct worden geactiveerd.

Neem alstublieft contact op met onze Factureringsafdeling met behulp van ons feedbackformulier, e-mail, of bel gratis (uitsluitend voor de VS en Canada) met 888-575-8383. U kunt tevens bellen met 408-702-1033 of stuur een fax naar 408-745-5680.Ik krijg geen wachtwoord en ook geen andere e-mails van Shemalez.nl - Shemale Dating, Tranny Chat - Shemalez!

Hoe kan ik contact opnemen met de Klantenservice?
Hoe kan ik een suggestie voor een verbetering indienen?